Over 80% af alle danskerne kender det røde Ø-mærke og har tillid til det. Troværdigheden af de økologiske mærker bygger på, at danske virksomhed generelt er gode til at overholde reglerne om økologiske fødevarer. Som producent kan det dog være en stor opgave og svært at bevare overblikket, når økologiregnskabet skal laves. Lovgivningen kræver balanceregnskab for råvarer og færdigvarer samt input-output regnskab.
I ComidaQS kan du lave dit økologiregnskab nemt og overskueligt. Du kan se den som din elektroniske logbog, hvor du registrerer mængden af råvarer både ved modtagelse, produktion samt mængden af færdigvarer. Økologiregnskabet udarbejdes automatisk og du kan hente det ud i en pdf-fil, når fødevarekontrollen kommer på besøg. Hvis du vil grave dig ned i alle detaljer i regnskabet, kan du nemt finde de bagvedliggende registreringer i systemet.
ComidaQS hjælper med at holde styr på sporbarhed, produktionsregisteringer samt dit økologiregnskab, så du kan koncentrere dig om dét, du brænder for, nemlig dine produkter og din virksomhed.
Alle indkøb skal registreres i ComidaQS med mængder og økologistatus.
Ved denne registrering bliver varen lagt på lager og kan nu bruges til produktion eller videresalg
Når du producerer skal forbruget af de enkelte ingredienser registreres.
ComidaQS viser dig hvad der skal bruges ifølge opskriften og hvad der er på lager.
Varerne leveres til kunde og du registrerer møngder og batch-numre på leverede varer.
For at kunne lave et retvisende økologiregnskab er det nødvendigt at lave periodevise lageroptællinger,
Under lageroptællingerne skal mængderne af alle varer registreres.
ComidaQS viser den forventede mængde ud fra de foregående registreringer, hvilket reducerer antallet af fejlregistreringer.
Økologi-regnskabet udarbejdes automatisk ud fra de foregående registreringer.
Du kan se økologiregnskabet i systemet og derfra grave dig ned i detaljer eller hent det hele ud i en PDF-fil.
Udfyld kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigst muligt tilbage